En aktiv dag i Sommerlandet

Oprettet d.

En aktiv dag  i Sommerlandet
I de bløde bakker lige uden for Højby tilbyder forlystelsesparken Sommerland Sjælland en masse gode oplevelser og aktiviteter til de besøgende. Man er garanteret en hyggelig, sjov, spændende, aktiv, ustresset dag – uanset om man er 2 eller 92 år. For i Sommerland Sjælland er alt lagt tilrette, så der er både tid og plads til det hele. Er man western-freak, så kan der graves ægte guld, skydes og rides rodeo. Vil man på oplevelse i Amazonas, så tag en tur ad floden eller stik igennem ”Junglestien” eller ”Klatrefidusen” og prøv dig selv og dine kræfter af. Er man en vandhund er Sommerland Sjællands vandland et absolut must. Høje, lave, snoede vandrutchebaner, med eller uden badering – der er fart på!

En tur i Sommerland Sjælland er velegnet for hele familien. Man gør meget ud af at passe og pleje hele parken, så stier, pladser, bevoksninger og blomsteranlæg fremstår pæne og velholdte. Der er lagt masser af ”luft” ind mellem de forskellige forlystelser og familien finder nemt en uforstyrret grøn plet, hvor tæppet kan bredes ud og termokaffen nydes. Er der også mad med i udflugtskurven, er der opsat store grillanlæg til fri afbenyttelse. Går appetitten mere på restaurationsmad, så er der også flere muligheder for det. Western Bistro, Pizzeria, café og grillkiosker leverer lettere måltider, mens madteltet ”Smagen af Sommer” tilbyder mere gastronomisk orienterede retter, fortrinsvis tilberedt af de mange lokale råvarer som Odsherred og Lammefjorden kan præstere.
Noget af det som Sommerland Sjælland også er kendt for er brugen af SMS styrede aktiviteter. Rundt omkring i forlystelsesparken kan man via sin mobiltelefon udløse en masse forskellige ting og sager ved at sende sms’er. I Kanosøen er det muligt via SMS at fjernstyre vandkanonerne på Sørøverskibet midt i søen, hvilket uskyldige og intetanende kano-padlere eller unge vovehalse, kan få en våd oplevelse ud af. Sommer Sjælland har åbent fra midten af maj måned til og med august.

Rigtig god fornøjelse!